Το κόκκινο κρασί
Σελίδα 1 από 1
Το κόκκινο κρασί
Τα κόκκινα κρασιά μπορούμε να τα κατατάξουμε σε πάρα πολλές κατηγορίες, από το χρώμα, το άρωμα, την οξύτητα, την πίκρα, το αλκοόλ, το σώμα, αλλά γενικώς, είναι πιο γεματα, πιο στιβαρά και πιο ζεστά από τα λευκά
Παρόμοια θέματα
» Το κόκκινο χρώμα στην εποχή του φθινοπώρου.
» Το κρασί του καρμοίρη.
» Το κρασί και το χρώμα του.
» Το κρασί στο τραπέζι μας.
» Η αδιαθεσία από το κρασί.
» Το κρασί του καρμοίρη.
» Το κρασί και το χρώμα του.
» Το κρασί στο τραπέζι μας.
» Η αδιαθεσία από το κρασί.
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|
|