Επίσκεψη σε γνωστή κάβα της Καρδίτσας.
Σελίδα 1 από 1
Επίσκεψη σε γνωστή κάβα της Καρδίτσας.
Καλημέρα σε όλους τους φίλους του κρασιού και γενικώς τους φίλους παλιούς και νέους στην ΑΓΑΠΗΜΈΝΗ μου πόλη της ΚΑΡΔΊΤΣΑΣ.
Κάποια στιγμή πέρασα από μία κάβα με δική της παραγωγή γνωστή στο οινόφιλο κοινό της πόλης συστημένος. Πήρα να δοκιμάσω το κρασί της, περσινό βέβαια, γιατί ακόμα τα φρέσκα δεν έχουν βγεί και όπως πληροφορίθηκα ήταν ποικιλίες Αγιωργήτικο με Ξινόμαυρο. Παίρνω μαζί μου, κρασί, τσίπρο χωρίς γλυκάνισο και τσίπρο με γλυκάνισο. Το κρασί απαράδεχτο, ήταν ένα κακής ποιότητας ξύδι που για τα πατζάρια δεν έκανε , 'ισως όμως να γλύκανε τις φακές. Το τσίπρο χωρίς γλυκάνισο απαράδεχτο και αυτό, άγευστο, άοσμο, σ'αυτό δε με το γλυκάνισο υπήρχε το άρωμα του γλυκάνισου έντονο και το μόνο που έκανε ήταν να καλύπτει τα πάντα και τίποτα άλλο.
Κύριοι παραγωγοί και έμποροι, πρέπει να προσέχουμε λίγο, δεν είμαστε χαζάδια. Δεν πουλάμε για να πουλάμε, μας ενδιαφέρει και η ποιότητα που πουλάμε.
Υγιαίνετε!!!
Κάποια στιγμή πέρασα από μία κάβα με δική της παραγωγή γνωστή στο οινόφιλο κοινό της πόλης συστημένος. Πήρα να δοκιμάσω το κρασί της, περσινό βέβαια, γιατί ακόμα τα φρέσκα δεν έχουν βγεί και όπως πληροφορίθηκα ήταν ποικιλίες Αγιωργήτικο με Ξινόμαυρο. Παίρνω μαζί μου, κρασί, τσίπρο χωρίς γλυκάνισο και τσίπρο με γλυκάνισο. Το κρασί απαράδεχτο, ήταν ένα κακής ποιότητας ξύδι που για τα πατζάρια δεν έκανε , 'ισως όμως να γλύκανε τις φακές. Το τσίπρο χωρίς γλυκάνισο απαράδεχτο και αυτό, άγευστο, άοσμο, σ'αυτό δε με το γλυκάνισο υπήρχε το άρωμα του γλυκάνισου έντονο και το μόνο που έκανε ήταν να καλύπτει τα πάντα και τίποτα άλλο.
Κύριοι παραγωγοί και έμποροι, πρέπει να προσέχουμε λίγο, δεν είμαστε χαζάδια. Δεν πουλάμε για να πουλάμε, μας ενδιαφέρει και η ποιότητα που πουλάμε.
Υγιαίνετε!!!
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|
|